q-shops              

 

Witte Gordijnen | De Woontrend Van Nu!

Witte gordijnen vindt u bij Gordijncenter.nl in diverse stofsoorten, van Voile tot Verduisterende gordijnen!

Witte gordijnen geven een lichte en trendy uitstraling in uw huiskamer en passen in vrijwel elke woonstijl. Of u nu een landelijk interieur heeft waar veel houttinten in voorkomen, of juist een modern interieur met veel wit.
Met witte voile of vitrage gordijnen geeft u uw huis een sfeervolle tint in combinatie met een ander soort raambekleding, bijvoorbeeld houten jaloezieen. De combinatie tussen de stoere houten jaloezieen en een vitrage gordijn zal u verrassen.

Overgordijnen zorgen ervoor dat u wel daglicht in huis heeft, maar dat u 's avonds geen last van inkijk heeft, u kunt namelijk niet door de overgordijnstof heen kijken. Wilt u echt iets verduisterends voor de ramen, bijvoorbeeld voor uw slaapkamer? Kies dan voor de verduisterend of verduisterend de luxe stof, maar u kunt ook een overgordijnstof laten voeren waardoor deze ook verduisterend is.

De witte gordijnen zijn niet alleen functioneel, gordijnen bepalen ook voor een belangrijk deel de uitstraling in uw huis.


Bekijk direct onze witte gordijnen!

Label 65® Voile Gordijnen Label 65® Vitrage Gordijnen Label 65® Gordijn Overgordijn
Kamerhoog Enkele Plooi

 

Label 65® Gordijn Verduisterend
Enkele Plooi

Label 65® Gordijn Dim Out
De Luxe Enkele Plooi


Witte gordijnen op maat

Onze witte gordijnen worden compleet op maat voor u gemaakt, u vult zelf de maat in op de website en het gordijn wordt tot de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt voor u. Zo haalt u een maximaal effect uit de uitstraling van uw gordijnen, deze sluiten namelijk perfect aan bij de hoogte en breedte van uw kamer.

Naast de maat heeft u de keuze om de gordijnen bijvoorbeeld met een enkele plooi, dubbele plooi of wave effect te laten maken, een dubbele plooi valt vooral erg mooi bij een hoog gordijn.

Witte gordijnen in onze showroom bekijken

U kunt via onze website gratis kleurstalen bestellen zodat u de witte kleuren in het echt kunt bekijken, u krijgt dan van ons binnen 1 tot 2 werkdagen een stukje stof toegestuurd.

Bekijkt u de gordijnstoffen liever in het echt in een groter formaat, en wilt u advies van een van onze medewerkers? Dan bent u van harte welkom in een van onze showrooms. U vindt ons in Rijswijk (vlakbij Den Haag), Utrecht en Eindhoven.
Het adres en de openingstijden van de showroom vind u hier.