q-shops              

 

Voile Gordijnen

De Voile gordijnen zorgen voor een typisch franse romantische sfeer in huis. Voile gordijnen zijn van een zeer dunne stof, en eigenlijk nog dunner dan vitrage. Voile heeft het grote voordeel dat als de voile gordijnen gesloten zijn u nog steeds daglicht in huis heeft en gewoon naar buiten kunt kijken! De stof is namelijk transparant. Door de weefdichtheid van de Voile gordijnen wordt het binnenkomende zonlicht dat van buiten naar binnen komt gefilterd en zorgt deze voor erg zacht daglicht.

Voile gordijnen kunnen gemaakt worden in een enkele plooi, vlinderplooi of met zeilring, zo heeft u altijd de door u gewenste confectie! U kunt kiezen uit maarliefst acht verschillende kleuren die allen tot maarliefst 6 meter breed gemaakt kunnen worden.

Combineer en laat je verrassen!

Voile gordijnen zijn ideale sfeermakers in huis, maar gaan inkijk in huis niet tegen. Liever ook iets tegen inkijk in huis? Combineer dan uw Voile gordijn eens met een ander soort raamdecoratie!
Wanneer je de Voile bijvoorbeeld combineerd met bijvoorbeeld de Label 65® Houten Jaloezieen onstaat een prachtige combinatie tussen de robuuste jaloezieen en de zachte sfeervolle Voile gordijnen. Bijkomend voordeel is dat de jaloezie de inkijk in huis wel tegen gaat.

Voile gordijnen van Label 65®, op maat gemaakt!

De Voile gordijnen die u bij Gordijncenter.nl vind zijn van het merk Label 65®. Een merk dat kwalitatief hoogwaardige producten maakt tegen een scherpe prijs. Label 65® heeft bij al haar producten een palet van de meest populaire kleuren gekozen. Zo vindt u altijd de kleur waar ú naar opzoek bent! Label 65® biedt u 4 jaar garantie op al haar producten, u bent dan ook altijd zeker van een goede kwaliteit.

Bereken direct uw prijs voor voile gordijnen!

Label 65® Gordijn Transparant Voile Enkele Plooi
Label 65® Gordijn Transparant Voile Vlinder Plooi
Label 65® Gordijn Transparant Voile Zeilringen


Kies voor Voile Gordijnen van Gordijncenter.nl

Bij Gordijncenter.nl besteld u enkel op maat gemaakte voile gordijnen, zo bent u er zeker van dat deze helemaal naar uw wens gemaakt worden. Op de site vindt u gemakkelijk te volgen meetinstructies waarmee u zelf de maat bepaald. Ook kunt u gebruik maken van onze meetservice. U kunt bij ons betalen met o.a. iDeal, Paypal, Creditcard of Overboeking, en gordijncenter.nl is als onderdeel van Raambekleding Nederland.NL aangesloten bij Koopzeker van Centraal Beheer Achmea. Uw aankopen zijn hierdoor automatisch verzekerd!

Na het bestellen heeft u de voile gordijnen binnen 10 tot 15 werkdagen al in huis.

 

Voile of Vitrage

Wanneer u Voile stof te licht en doorschijnend vindt en liever voor een iets dichtere stof gaat dan is een Vitrage gordijn interessant. Deze is grover geweven maar laat vrijwel net zoveel daglicht binnen.

Vitrage gordijnen

Label 65® Gordijn Transparant Vitrage Enkele Plooi

Label 65® Gordijn Transparant Vitrage Vlinderplooi

Label 65® Gordijn Transparant Vitrage Zeilring