q-shops              

 

Vitrage gordijnen op maat!

Vitrage gordijnen zijn met recht sfeermakers in huis te noemen. De dunne stof zorgt ervoor dat u het daglicht binnen behoudt, en nog enigszins zicht naar buiten hebt. Een vitrage gordijn wordt vaak gecombineerd met andere raambekleding, bijvoorbeeld een sfeervol overgordijn of stoere houten jaloezieen van 50mm. De vitrage gordijnen geven overdag wat meer privacy, 's avonds wanneer het licht aan gaat en het buiten donker wordt, wordt er vaak voor gekozen om de andere raambekleding te sluiten. Bijvoorbeeld de overgordijnen of houten jaloezieen.

U kunt kiezen uit verschillende vitrage stoffen, van fijn geweven tot grof geweven stoffen in verschillende kleuren. Natuurlijk is naast de stof en kleur ook de confectie van de stof belangrijk, kiest u bijvoorbeeld voor een enkele plooi of een andere confectie.

Confectie van de vitrage

Vitrage gordijnen met enkele plooi komen erg mooi uit als deze niet langer dan 2000mm wordt. De plooien vallen tot die hoogte in een prachtige plooi, heeft u een langer gordijn nodig? Dan kunt u wellicht beter kiezen voor een vlinderplooi of zeilring.

Het vitrage gordijn met vlinderplooi is aan de bovenzijde in een dubbele plooi, oftewel vlinderplooi, geconfectioneerd waardoor het vitrage gordijn aan de onderzijde prachtig plooit. Heeft u liever een vitrage gordijn met een stoere roede in plaats van een rails? Dan kunt u uw vitrage ook met een zeilring laten maken. U vindt bij ons verschillende kleuren zeilring, van RVS tot het stoere Gunmetal.

Afwerking vitrage

Vitrage gordijnen worden vaak afgewerkt met een loodveter, hierdoor loopt de vitrage stof mooi tot onder door en ziet u niet de zoom erdoorheen schijnen. Bij een loodveter wordt er aan de onderzijde van de stof een verzwaringsveter aangezet waardoor het vitrage gordijn aan de onderzijde extra mooi valt. Kiest u voor een standaard zoom dan wordt de onderzijde van het vitrage gordijn omgeslagen waardoor er een zoom ontstaat, dit wordt bij vitrage gordijnen vrijwel nooit gekozen omdat de zoom door het gordijn heen zichtbaar is, én het gordijn niet verzwaard wordt aan de onderzijde.

Bestel direct uw Vitrage gordijn!

Label 65® Gordijn Transparant Vitrage Enkele Plooi
Label 65® Gordijn Transparant Vitrage Vlinderplooi
Label 65® Gordijn Transparant Vitrage Zeilring

 

Vitrage gordijnen op maat

Bij Gordijncenter.nl vind u geen standaard maten vitrage of gordijnen. Alles wat u bij ons besteld wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Zo voert u op de website de maten in voor het door u gewenste vitrage gordijn, waarna wij deze tot op de millimeter nauwkeurig voor u maken, zo bent u er zeker van dat het gordijn past!

U kiest zelf de stof, de kleur, of u een enkele plooi, dubbele plooi of zeilring in het gordijn wilt.


Kleurstalen bestellen

Wij begrijpen dat het online bestellen van uw nieuwe vitrage of ander soort gordijnen lastig kan zijn in verband met de kleur en structuur van de stof. Om u te helpen in uw keuze kunt u bij ons gratis kleurstalen aanvragen van de door u gewenste stoffen. Deze kleurstalen worden dezelfde dag nog verzonden waarna u ze binnen 1 tot 2 werkdagen in huis heeft.

 

 

 

Bekijk de vitrage gordijnen in de showroom!

Vindt u het lastig om de stofkleur van de website te kiezen, wilt u het gordijn in het echt bekijken, of wilt u advies over de vitrage gordijnen, dan bent u van harte welkom in een van onze showrooms! U vindt ons in Rijswijk, Utrecht en Eindhoven. Klik hier voor de openingstijden.