q-shops              

 

Verduisterende gordijnen

Gordijnen zijn perfect voor in de slaapkamer, zeker als ze verduisterend zijn. Ze geven sfeer en warmte, maar zijn vooral ook ideaal omdat gordijnen bijna altijd geschikt zijn. Heeft u draaikiepramen, of een dubbele deur naar een balkon? Dit kan een probleem zijn bij andere raambekleding. Met gordijnen heeft u dit probleem echter niet! Deze vallen er inmmers voorlangs. U hoeft enkel een rails of roede te monteren.

Voor de slaapkamer raden wij aan om te kiezen voor een gordijn uit onze verduisterende collectie of overgordijnstof collectie te kiezen en deze te voeren als u deze echt verduisterend wil hebben.

Wanneer u op op zoek bent naar Dim Out gordijnen dan bent u bij Gordijncenter.nl ook aan het juiste adres. Dim Out gordijnen zijn perfect voor in de slaapkamer, maar ook prima voor gebruik in de woonkamer. U houdt er niet alleen het licht 's avonds mee buiten, de zware Dim Out gordijnen zorgen ook voor een stoere uitstraling in de huis- of slaapkamer. Let op: een Dim Out stof is niet geheel verduisterend.

Kies uit de diverse soorten Dim Out gordijnen, met enkele plooi, dubbele plooi of zeilring!

Label 65® Gordijn Verduisterend

Label 65® Gordijn Verduisterend de Luxe

Label 65® Gordijn Verduisterend Enkele Plooi Label 65® Gordijn Dim Out De Luxe Enkele Plooi
Label 65® Gordijn Verduisterend Vlinderplooi Label 65® Gordijn Dim Out De Luxe Vlinderplooi
Label 65® Gordijn Verduisterend Zeilring Label 65® Gordijn Dim Out De Luxe Zeilring
Label 65® Gordijn Verduisterend Enkele Plooi Gevoerd Label 65® Gordijn Dim Out De Luxe Enkele Plooi Gevoerd
Label 65® Gordijn Verduisterend Vlinderplooi Gevoerd Label 65® Gordijn Dim Out De Luxe Vlinderplooi Gevoerd


Gevoerde gordijnen

Heb je een mooie overgordijnstof gezien die je het liefst in de slaapkamer wilt ophangen? Geen probleem!!
Normaal is een overgordijnstof niet verduisterend, maar laat deze licht door. Kiest u echter voor een gevoerd overgordijn dan zorgt de voering ervoor dat de overgordijnstof verduisterend wordt.
Zo kun je bijvoorbeeld dezelfde stofsoort gebruiken in de slaapkamer en de woonkamer. Terwijl de een verduisterend is en de ander licht door laat.

Label 65® Gordijn Overgordijn Banen Gevoerd

Label 65® Gordijn Overgordijn Kamerhoog

Label 65® Gordijn Overgordijn Banen Gevoerd Enkele Plooi Label 65® Gordijn Overgordijn Kamerhoog Gevoerd Enkele Plooi
Label 65® Gordijn Overgordijn Banen Gevoerd Vlinderplooi Label 65® Gordijn Overgordijn Kamerhoog Gevoerd Vlinderplooi
Label 65® Gordijn Overgordijn Banen Gevoerd Zeilring Label 65® Gordijn Overgordijn Kamerhoog Gevoerd Zeilring


Verduisterende gordijnen op maat

De verduisterende gordijnen die u bij ons besteld zijn op maat gemaakt, dit houdt in dat de gordijnen tot op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt worden. U bepaald zelf welke kleur de gordijnen krijgen, en of u er bijvoorbeeld een zeilring in wil of niet. Ook kunt u de verduisterende gordijnen bij ons inclusief diverse soorten gordijnroede bestellen.

Kleurstalen verduisterende gordijnen

Bij Gordijncenter.nl denken wij met u als klant mee. U kunt de gordijnen direct online bestellen of deze komen bekijken en bestellen in onze showroom in Rijswijk, Utrecht of Eindhoven. Om de keuze voor u nog makkelijker te maken kunt u bij ons gratis kleurstalen aanvragen. Uw kleurstaal aanvragen worden dezelfde dag nog behandeld en heeft u binnen 1 tot 2 werkdagen in huis.