q-shops              

 

Raambekleding voor uw keuken

De keuken is een belangrijk onderdeel van uw huis waar u niet alleen decoratieve maar ook functionele raambekleding nodig heeft. Hier komt immers vaak vochtige lucht vrij door het koken en slaat vuil snel neer, ook op uw raambekleding. Deze moet dan ook makkelijk schoon te houden zijn en enigszins bestand zijn tegen vocht. Wij hebben een aantal producten op een rij gezet die perfect gebruikt kunnen worden in de keuken en deze een unieke sfeer geven.

 

Horizontale PVC Jaloezie

De horizontale PVC jaloezieen zijn erg geschikt voor gebruik in de keuken, niet alleen zijn de lamellen makkelijk met een vochtige doek af te nemen, maar ze zijn ook nog eens vochtbestendig. De PVC jaloezieen zien er uit al houten jaloezieen, waardoor u een mooie landelijke sfeer in uw keuken kunt creëren!

De PVC jaloezieen zijn daarnaast te bestellen met zijgeleiding, waardoor ze zeer geschikt zijn voor draaikiepramen. Ook kunt u kiezen voor een PVC afdeklijst en een ladderkoord of ladderband.

Bekijk de PVC Jaloezie hier: Label 65® PVC Jaloezie 50 mm

Of bekijk de Luxaflex® PVC Jaloezie: Luxaflex® PVC Jaloezie 50 mm Uni Ladderband

 

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn ideaal voor in de keuken, bijvoorbeeld het Label 65® Rolgordijn Verduisterend. Deze heeft een coating die waterafstotend werkt, waardoor deze makkelijk af te nemen is met een doek.

U kunt ook kiezen voor een cassette rolgordijnen. Deze zijn voorzien van plakstrips, waardoor u ze eenvoudig monteert op uw kozijn zonder te boren of te schroeven. Bovendien zijn cassette rolgordijnen geschikt voor aluminium kozijnen, kunststof kozijnen en draaikiepramen!

Op Rolgordijnstore.nl vindt u verschillende soorten rolgordijnen, bijvoorbeeld de: Label 65® Rolgordijn Uni Verduisterende Stof.

 

Horizontale Aluminium Jaloezieen

Niet alleen de horizontale PVC jaloezie is geschikt voor de keuken, ook aluminium jaloezieen zijn hier geschikt voor. Bovendien geven deze uw keuken een moderne en strakke uitstraling door het grote aantal lamellen dat een aluminium jaloezie bevat.

U heeft bij het bestellen tal van mogelijkheden om uw aluminium jaloezie naar wens samen te stellen. Zo kunt u kiezen voor zijgeleiding, waardoor uw aluminium jaloezie geschikt is voor draaikiepramen.

Op Jaloezieenshop.nl vindt u onze collectie aluminium jaloezieen. Of bekijk de Label 65® Aluminium Jaloezie 50 mm.

 

PVC Shutters

PVC Shutters zijn perfect voor gebruik in vochtige ruimtes en geven deze een warme sfeer. De PVC shutters zien er uit als houten shutters, maar zijn van PVC gemaakt, waardoor ze vochtbestendig zijn. Bij het bestellen van de shutters heeft u veel mogelijkheden om ze naar wens samen te stellen. U kunt onder andere kiezen voor de lamelbreedte: 63mm, 89mm of 114mm. Hoe breder de lamellen, hoe meer zicht u naar buiten heeft.

Bovendien heeft u tal van mogelijkheden om de lichtval in de keuken aan te passen. U kunt bijvoorbeeld de boven en onderzijde van de shutters afzonderlijk van elkaar open of dicht doen.

Op Shuttercenter.nl vindt u PVC Shutters inclusief gratis meet en montage service.

 

Horren

Vind u het prettig om in de keuken een raam open te zetten, bijvoorbeeld als u kookt? Een hor is dan een aanrader, omdat u hiermee een raam open kan zetten zonder dat er insecten naar binnen kunnen komen.

U heeft bij ons de keuze uit diverse horren. Zo kunt u kiezen voor een rolhor of raamhor. De rolhor werkt in principe hetzelfde als een rolgordijn en heeft een ingebouwde veer, waardoor de hor automatisch naar boven rolt als u deze aan de onderzijde los laat. De raamhor is gemaakt in een plisse vorm, waardoor deze als een harmonica in elkaar vouwt als u hem omhoog trekt.

Heeft u een draaikiepraam in uw keuken? Dan kunt u kiezen voor onze inzethorren, deze worden op maat gemaakt voor houten en kunststof draaikiepramen en kunnen zonder te boren of schroeven in het kozijn worden geplaatst.

Op Horrenstore.nl vindt u een inzethor, rolhor en raamhor.

 

Plisse gordijnen & Duette Shades

Plisse gordijnen zijn een mooie verschijning in de keuken en zijn geschikt voor deze ruimte. De meeste plisse en duette stoffen zijn namelijk vochtbestendig en af te nemen met een vochtige doek. De plisse gordijnen zijn verkrijgbaar in drie stofsoorten: transparant, semi transparant en verduisterend. Naast de stofsoorten kunt u kiezen voor een vrijhangende uitvoering of een uitvoering met spankoorden. Een plisse gordijn met spankoorden is geschikt voor draaikiepramen, omdat dan de stof door de spankoorden strak langs uw raam loopt.

Duette Shades hebben min of meer dezelfde opties en mogelijkheden als plisse gordijnen. Het belangrijkste verschil tussen de twee is dat Duette Shades een dubbele stoflaag bevatten. Hierdoor krijgt de stof een honingraatstructuur en laat deze minder licht door als bij een plisse gordijn.

Op Plisseshop.nl vindt u diverse soorten plisse gordijnen en duette shades, waaronder het Label 65® Plissé Gordijn Spankoord - Semi Transparant.

 

Meer inspiratie voor uw keuken: