q-shops              

 

Raambekleding voor uw dakramen

Zoekt u raambekleding voor uw dakramen? Dan bent u bij Raambekleding Nederland aan het juiste adres. Wij leveren dakraambekleding voor Velux en Fakro dakramen. Het grote voordeel van deze dakraambekleding is dat u er, in tegenstelling tot veel van onze producten, zelf niets voor hoeft te meten. De afmetingen van uw dakraambekleding worden namelijk bepaald aan de hand van het dakraamtype en het typenummer van uw Velux of Fakro dakraam.

Bij vrijwel alle dakraambekleding kunt u optioneel een bedieningsstang bestellen, dit is ideaal als uw dakraam zich buiten handbereik bevindt. U kunt de bedieningsstang bestellen in een lengte van 125cm t/m 250cm. Bij Luxaflex® dakraambekleding kunt u kiezen voor één type bedieningsstang, welke uitschuifbaar is tot 300cm.

Heeft u geen Velux of Fakro dakraam, maar wel een normaal dakraam, een serre of een dakkoepel? Ook hiervoor leveren wij geschikte raambekleding, hier dient u echter wel de maten voor op te meten. Voor serres en dakkoepels leveren wij plisse gordijnen en duette shades, welke strak langs uw raam blijven hangen door de spankoorden aan de zijkanten.

Voor dakramen leveren wij de volgende producten.

Velux & Fakro Plisse gordijnen en duette shades

Plisse gordijnen en duette shades zijn een ideale manier om daglicht in uw huis te behouden, zonder dat het hinderlijk. De stof zorgt er namelijk voor dat het zonlicht gefilterd wordt. Kenmerkend aan plisse gordijnen is de plooiing in de stof, wat zorgt voor een stijlvolle en elegante uitstraling.

Plisse gordijnen voor dakramen zijn verkrijgbaar in drie stofsoorten: transparant, semi transparant en verduisterend. Hierdoor zijn de plisse gordijnen zeer divers toe te passen. Bevindt zich bijvoorbeeld een slaapkamer op de plek van uw dakraam? Dan raden wij verduisterende plisse gordijnen aan. Wilt u zonlicht naar binnen krijgen, zonder dat het hinderlijk is? Kies dan een transparant plisse gordijn.

De plisse gordijnen worden op uw dakraam gemonteerd door middel van spankoorden. Hierdoor lopen de plisse gordijnen mooi langs uw dakraam.

Duette shades zijn min of meer hetzelfde als plisse gordijnen, alleen bevat de stof een extra laag, waardoor er een honingraatstructuur ontstaat. Hierdoor laten de duette shades iets minder licht door dan plisse gordijnen.

Bekijk hier onze plisse gordijnen voor uw dakraam:

Label 65® Plissé Gordijnen voor Velux dakramen

Label 65® Duette Shades voor Velux dakramen

Label 65® Plissé Gordijnen voor Fakro dakramen

Label 65® Duette Shades voor Fakro dakramen

 

 

Serre plisse gordijnen en duette shades

Speciaal voor serres en dakkoepels leveren wij plisse gordijnen en duette shades. Deze blijven strak langs uw serre of dakkoepel hangen, omdat de stof aan beide zijden wordt voorzien van spankoorden. Het handige aan plisse gordijnen en duette shades is dat u er uw serres en dakkoepels mee kunt afschermen, maar toch daglicht behoudt zonder dat het hinderlijk is!

De bediening van de serre plisse gordijnen en duette shades gebeurt middels een handgreep, waardoor u geen last heeft van loshangende koorden. Omdat een serre of dakkoepel vaak buiten handbereik is kunt u optioneel een bedieningsstang bestellen bij uw serre plisse/duette bestellen. Deze bedieningsstang is verkrijgbaar in vier verschillende lengtes: 125cm, 150cm, 200cm en 250cm.

De serre plisse gordijnen en duette shades zijn vooral aan te raden als u geen Velux of Fakro dakraam heeft, maar toch graag dakraambekleding wilt. Alle serre plisse gordijnen en duette shades worden op maat voor u gemaakt, om u hierbij te helpen staan bij dit product uitgebreide meetinstructies.

Bekijk hier onze serre plisse gordijnen en duette shades:

Label 65 Plisse Gordijnen Serre

Label 65® Duette Shades Serre

 

Velux & Fakro Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn in elke ruimte toe te passen, of u nu op zoek bent naar meer sfeer of een ruimte volledig wil verduisteren.

In het geval van Label 65® leveren wij alleen verduisterende rolgordijnen voor Velux en Fakro dakramen. Dit is vooral ideaal als u een slaapkamer heeft op de plek waar uw dakraam zich bevindt. De rolgordijnen zijn voorzien van geleiders, waardoor grote lichtkieren aan de zijkanten worden voorkomen. Zo bent u ervan verzekerd dat er geen ongewenst licht naar binnen kan komen.

Ook van Luxaflex® leveren wij rolgordijnen voor Velux en Fakro dakramen. Deze rolgordijnen zijn verkrijgbaar in drie stofsoorten: lichtdoorlatend, semi transparant en verduisterend. Ook kunt u bij de Luxaflex® rolgordijnen een bedieningsstang bestellen, welke uitschuifbaar is tot 3 meter.

Bekijk hier onze rolgordijnen voor uw dakraam:

Label 65® Cassette Rolgordijn Velux Dakraam – Verduisterend

Label 65® Cassette Rolgordijn Fakro Dakraam – Verduisterend

Luxaflex® Rolgordijnen Velux

Luxaflex® Rolgordijnen Fakro

 

Velux & Fakro Aluminium Jaloezieen 25mm

Aluminium jaloezieen zorgen voor een drukke en speelse sfeer in uw huis door het grote aantal lamellen. Alleen van Luxaflex® leveren wij aluminium jaloezieen voor dakramen. Deze jaloezieen zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, daarom heeft Luxaflex® de kleuren onderverdeeld in vijf verschillende prijsklassen. 

De aluminium jaloezieen voor dakramen zijn voorzien van zijgeleiding, waardoor ze strak langs uw dakraam hangen. U kunt de jaloezieen via een onderlat omhoog en omlaag bewegen. Het kantelen van de lamellen gebeurt via een tuimelknop, u kunt bepalen of u deze aan de linkerzijde of rechterzijde van de bovenbak wilt hebben.

Bekijk hier onze jaloezieen voor uw dakraam:

Luxaflex® Aluminium Jaloezieen 25mm Velux

Luxaflex® Aluminium Jaloezieen 25mm Fakro