q-shops              

 

Overgordijnen op maat

Wanneer u opzoek bent naar overgordijnen dan bent u bij Gordijncenter.nl aan het juiste adres! Onze collectie overgordijnen bestaat uit prachtige overgordijnstoffen in verschillende uitvoeringen, van mooi fijn geweven stof tot stoere grof geweven stoffen. Alle overgordijnstoffen laten gewoon daglicht door, maar zorgen er wel voor dat u geen inkijk hebt in huis!

Vaak wordt een overgordijn gecombineerd met een ander soort raambekleding, bijvoorbeeld vouwgordijnen of houten jaloezieen. Combineer een grof geweven overgordijn bijvoorbeeld met een stoere houten jaloezie van 50mm en laat je verrassen! Overgordijnen, maar ook andere soorten gordijnen, brengen daarnaast nog een ander voordeel met zich mee. De stof zorgt namelijk voor een betere akoestiek in huis, zo hoort u elkaar beter en heeft u minder last van echo.

Overgordijnen zijn te bestellen in twee collecties waarbij onderscheid wordt gemaakt in banenstof en kamerhoge stof. In deze collecties vindt u verschillende stoffen waarbij u de keuze kunt maken uit verschillende stofkleuren en stoffen.

Confectie van de overgordijnen

U kunt kiezen tussen de verschillende soorten gordijnconfectie, van een veel verkochte enkele plooi, tot een volle vlinderplooi of een stoere zeilring in het gordijn. Daarnaast kunt u de gordijnen laten afwerken met een standaard zoom aan de onderzijde, of een optionele loodveter. Hierbij wordt een verzwaarde veter aan de onderzijde van het gordijn vastgezet waardoor deze extra mooi valt.

Bestel direct uw Overgordijnen Banenstof

De collectie overgordijnen banenstof bestaat uit verschillende stoffen waaronder de wat fijnere Tesero stof, maar ook de wat grovere Padova en Scala stof.

Label 65® Gordijn Overgordijn Banen Enkele Plooi   Label 65® Gordijn Overgordijn Banen Gevoerd Enkele Plooi 
Label 65® Gordijn Overgordijn Banen Vlinderplooi Label 65® Gordijn Overgordijn Banen Gevoerd Vlinderplooi
Label 65® Gordijn Overgordijn Banen Zeilring Label 65® Gordijn Overgordijn Banen Zeilring Gevoerd

 

Bestel direct uw Overgordijnen Kamerhoog

De kamerhoge overgordijnstof bestaat uit twee stofsoorten, de fijngeweven Pimonte en de wat grovere, maar dichtgeweven Padus. Deze stoffen kunnen ook in een Wave confectie gemaakt worden in tegenstelling tot de banenstoffen!

Label 65® Gordijn Overgordijn Kamerhoog Enkele Plooi Label 65® Gordijn Overgordijn Kamerhoog Gevoerd Enkele Plooi
Label 65® Gordijn Overgordijn Kamerhoog Vlinderplooi Label 65® Gordijn Overgordijn Kamerhoog Gevoerd Vlinderplooi
Label 65® Gordijn Overgordijn Kamerhoog Wave Label 65® Gordijn Overgordijn Kamerhoog Gevoerd Zeilring
Label 65® Gordijn Overgordijn Kamerhoog Zeilring    

 
Overgordijnen op maat gemaakt

Onze overgordijnen worden allemaal op maat gemaakt, speciaal voor u. Pas op het moment dat u de bestelling voor een van onze gordijnen plaatst wordt deze gemaakt. U kunt zelf de maat bepalen, tot de millimeter nauwkeurig.
Daarnaast bepaald u zelf in welke confectie u het gordijn wilt laten maken, welke stof en stokleur u wilt, maar ook hoe het overgordijn afgewerkt wordt. Standaard wordt er een zoom aan de onderzijde gemaakt, maar u kunt ook kiezen voor een optionele loodveter. Hierbij wordt een veter aan de onderzijde van het gordijn gezet.

Gratis kleurstalen bestellen voor uw overgordijnen

Wij begrijpen dat het lastig is om een kleur voor uw nieuwe overgordijnen te kiezen, u kunt daarom gratis kleurstalen aanvragen van onze overgordijnen. U krijgt dan een klein stukje stof zodat u precies kunt zien hoe de stof eruit ziet, wat voor structuur de stof heeft, maar ook hoe de kleur is. U kunt deze kleurstalen op de productpagina van het door u gewenste product aanvragen waarna deze binnen 1 tot 2 werkdagen bij u thuis bezorgd worden.

Bekijk de overgordijnen in onze showroom

Wilt u de overgordijnen in het echt bekijken of advies krijgen van een van onze medewerkers? U bent van harte welkom in een van onze showrooms, u vindt ons in Rijswijk (vlakbij Den Haag), Utrecht en Eindhoven! Bekijk hier de openingstijden en het adres van onze showrooms.