q-shops              

 

Klantenservice

 

Heeft u een vraag over uw order, of over een product? Hieronder staat hoe u contact met ons kunt opnemen + veel gestelde vragen. Ook als u nog geen bestelling heeft geplaatst, maar wel informatie wilt, kunt u met ons contact opnemen. Onze productspecialisten staan u graag te woord!

       

Bel of mail gerust! Bij Raambekleding Nederland.NL werken wij met vaste contactpersonen. Deze contactpersonen zijn vanaf het begin van uw order (vanaf het moment van betalen) tot het moment dat deze helemaal is afgehandeld verantwoordelijk voor uw bestelling. Zij weten dus álles van uw order, uw eerdere vragen en helpen u bij eventuele problemen. Heeft u na het plaatsen van uw order een vraag? Vraag gerust naar uw contact persoon! 

Meest gestelde vragen:

Doordat al onze producten voor u op maat worden gemaakt bedraagt de levertijd gemiddeld tussen de 10-15 werkdagen. Dit is per product echter afhankelijk en staat op elke webshop & per product aangegeven.
Een aanbetaling is alleen mogelijk als u shutters bestelt. Voor alle andere producten geldt dat het bedrag van uw bestelling betaalt moet worden voordat de bestelling in productie wordt genomen door onze leveranciers. Betaling is mogelijk via iDeal, overboeking, Paypal, Creditcard of Mistercash.
De minimale en maximale maten staan bij het product zelf bij de productdetails. Let op: onze maten zijn altijd in millimeters (mm).
Als u niet zeker weet of een bepaald product geschikt is voor in uw huis kunt u ons mailen.
Mail uw productvoorkeur (bijv. houten jaloezieën), een foto van uw raam, de maten van uw raam en eventuele bijzonderheden naar: klantenservice@raambekledingnederland.nl
Wij gaan dan kijken wat voor u geschikt is! Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze showrooms.
Alle producten die u bij ons koopt voldoen aan de EU Childsafety regelgeving!

Naar aanleiding van een aantal ongevallen zijn er door de Europese lidstaten een aantal normen en regels opgesteld die de raamdecoratie kindvriendelijker maken.
Een product met het Childsafety kenmerk voldoet aan deze Europese normen (NEN-EN 13120, NEN-EN 16433 en NEN-EN 16434).

Wat houdt Childsafety exact voor u in

Bij een aantal producten wordt u gevraagd om de montagehoogte of benodigde koord/kettinglengte in te vullen. De bedieningskoorden worden dan zo gemaakt dat deze op een bepaalde lengte van de grond af hangen.
Ook wordt er vaak een zogenaamde koordkikker meegeleverd waar u de loshangende koorden omheen kunt wikkelen. Let op: u bent zelf verantwoordelijk voor het kindveilig bestellen en monteren van de raambekleding.

Daarnaast zijn er producten waarbij geen bedieningskoorden aanwezig zijn (bijvoorbeeld Duette met handgreep bediening, een koordloos rolgordijn of een plisse gordijn met Literise bediening).

 

Heeft u een andere vraag? Kies dan één van de volgende onderwerpen waar uw vraag onder valt.

Hoe kan ik online bestellen?

Hoe kan ik mijn bestelling
wijzigen/annuleren?


Wat is de levertijd?

Wat zijn de maximale maten?

-Betaal ik BTW als ik buiten NL
bestel?

Dient de bestelling vooraf betaald
te worden?


Hoe werken de betaalmogelijkheden?Wat is de status van mijn order?

Krijg ik een verzendbevestiging
met track & trace?


Wat zijn de verzendkosten?

Heb ik garantie op mijn raambekleding?

Er mist een onderdeel of product
bij mijn bestelling


Ik heb een verkeerd artikel ontvangen
Hoe kan ik een klacht indienen?

Wat wordt bij het product
meegeleverd?

Welke maten moet ik doorgeven?

Wat is het verschil tussen 'in de dag'
en 'op de dag'?

Welke producten zijn geschikt voor
draaikiepramen?