q-shops              

 

Kant en klare gordijnen

Bent u opzoek naar kant en klare gordijnen? Denk eens aan op maat gemaakte gordijnen! Hiermee bent u er zeker van dat de gordijnen altijd passen en precies naar uw smaak en wensen worden gemaakt! Gordijncenter.nl heeft een uitgebreid assortiment aan gordijnen en gordijnstoffen. U voert online de maat in en kiest uit onze stoffen en kleuren en een eventuele plooi in het gordijn. Vervolgens worden de gordijnen binnen 10 tot 15 werkdagen bij u thuisbezorgd. Van onze maatwerk gordijnen weet u echter 100% zeker dat deze passen en compleet naar uw wens zijn, in tegenstelling tot kant en klare gordijnen.

Onze gordijnen kunt u bestellen in verschillende stofsoorten, van Voile tot verduisterende stof. Kortom, ideaal voor elke situatie. Daarbij kunt u ook kiezen welke confectie van de stof u graag wilt, zo kunt u kiezen uit een enkele plooi, dubbele plooi of zeilring.

Bij Gordijncenter.nl vindt u onder andere vitrage en overgordijnen, benieuwd wat geschikt is voor u?

Voile gordijnen zijn van een extreem dunne stof waardoor u volop daglicht binnen krijgt en het zicht naar buiten gewoon behoud. De Voile gordijnen werken sfeerverhogend en zijn ideaal in combinatie met een ander soort raambekleding, bijvoorbeeld houten jaloezieen.

Vitrage gordijnen zijn een tijdloos soort gordijn waarmee u vooral extra sfeer in huis brengt. Door een vitrage gordijn kunt u nog redelijk goed heen kijken, als u het gordijn echter flink laat plooien wordt dit al een stuk minder! Een vitrage gordijn met een dubbele plooi zou hiervoor bijvoorbeeld een mooie oplossing zijn.

Een tussenoplossing zijn de overgordijnstoffen, hier komt wel licht doorheen maar u kunt hier niet doorheen kijken. Vanwege de mooi geweven stoffen geven deze gordijnen echt een unieke sfeer in huis.

Heeft u liever gordijnen die u 's avonds dicht doet om de privacy in huis te waarborgen dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor verduisterende gordijnen of gevoerde overgordijnen. Gevoerde Overgordijnen zijn gordijnen gemaakt van stoffen die wat zwaarder gevoerd zijn en verduisterend gemaakt zijn met een extra stof aan de achterzijde. Het voordeel van verduisterende en gevoerde overgordijnen is dus niet alleen dat er geen licht naar binnen komt maar u heeft geen last van mensen die naar binnen kunnen kijken.

Het voordeel van op maat gemaakte gordijnen ten opzichte van kant en klare gordijnen

  • - Passend op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig.
  • - U hoeft de gordijnen niet zelf in te korten.
  • - Kwalitatief zeer mooie stoffen.
  • - Gratis kleurstalen aanvragen, dus altijd de juiste kleur.
  • - Bekijk de gordijnen in een van de showrooms in Rijswijk, Utrecht of Eindhoven.
  • - De gordijnen worden Gratis bij u thuisbezorgd.
  • - Uitgebreide garantie (Label 65®: 4 jaar).
  • - Bestellen vanuit uw luie stoel.

  • - Meet- en montageservice. (Let op: Deze maand Gratis inmeten! *zie actievoorwaarden)

Waarom kiest u voor ons?

Gordijncenter.nl is onderdeel van Raambekleding Nederland.NL, een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in op maat gemaakte raamdecoratie. Hierdoor kunnen wij onze prijzen laaghouden en onze gordijnen op maat aanbieden met 30% korting. Wij zijn specialist in raamdecoratie en kunnen u dan ook een passend advies geven over de raamdecoratie die het beste bij uw raampartij past.

Gratis kleurstalen of bezoek onze showroom!

Bij ons besteld u gratis kleurstalen van de gordijnen zodat u de stof en kleur in het echt ziet, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom! De kleurstalen kunt u bij het door u gewenste product direct bestellen waarna deze binnen 1 tot 2 werkdagen bij u thuisbezorgd worden. Natuurlijk kunt u ook in een van onze showrooms langs komen om de gordijnen in het echt te komen bekijken en advies te krijgen van een van onze medewerkers. U vindt ons in Rijswijk (vlakbij Den Haag), Utrecht en Eindhoven, bekijk hier de openingstijden en adressen.