q-shops              

 

Inbetween gordijnen

Ook voor inbetween gordijnen kunt u terecht bij Gordijncenter.nl. Inbetween gordijnen zijn min of meer hetzelfde als Vitrage gordijnen; deze gordijnen bevatten een vitrage stof, waardoor daglicht gefilterd wordt en u minder last heeft van bijvoorbeeld fel zonlicht. Bijkomend voordeel is dat het zicht naar buiten gewoon behouden blijft.

Bij Gordijncenter.nl vindt u diverse kleuren inbetween gordijnen die wij compleet naar uw wens maken. U geeft zelf aan op welke maat de inbetween gordijnen gemaakt moeten worden en wij zorgen ervoor dat deze tot op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt worden. Daarnaast kunt u uw inbetween gordijnen helemaal zelf samenstellen, zo kiest u zelf of u een enkele of dubbele plooi wil in de inbetween gordijnen.

Ook kunt u kiezen voor zeilringen die u in combinatie met een gordijnroede op kunt hangen. Zo worden uw inbetween gordijnen een stuk stoerder in uitstraling!

Inbetween gordijnen kleurstalen aanvragen

Bij Gordijncenter.nl kunt u gratis kleurstalen aanvragen van alle gordijnen die wij verkopen. Zo kunt u ook voor uw inbetween gordijnen gratis kleurstalen aanvragen, deze worden nog dezelfde dag verzonden zodat u deze binnen 1 tot 2 werkdagen in huis heeft. Met deze kleurstalen ziet u de stof en lichtdoorlatendheid in het echt, maar kunt u ook direct de kleur van de inbetween gordijnen beoordelen.

Natuurlijk kunt u de inbetween gordijnen ook bij ons in de showroom komen bekijken. Hier hebben we een aantal voorbeelden hangen en kunnen onze medewerkers u van gedegen advies voorzien van de voor u best passende oplossing.

Bereken direct uw prijs voor inbetween gordijnen

Label 65® Gordijn Transparant Vitrage Enkele Plooi

Label 65® Gordijn Transparant Vitrage Vlinderplooi

Label 65® Gordijn Transparant Vitrage Zeilring