q-shops              

 

Gordijnstoffen

Bij Gordijncenter.nl hebben wij verschillende soorten gordijnstoffen in ons assortiment, u vind dan ook altijd de stof waar u naar opzoek was! Bij ons worden uw gordijnen compleet op maat gemaakt voor u. Niet alleen de maat kunt u tot op de milimeter doorgeven bij ons, wij bieden u ook de keuze uit een groot palet aan kleuren gordijnstoffen. Ook kunt u zelf aangeven of u een enkele plooi, dubbele plooi of wave in uw gordijnstoffen wilt, of wellicht heeft u liever zeilringen die om een gordijnroede heen gaan.

Verschillende soorten Gordijnstoffen

Vitrage / Voile Gordijnstoffen

Vitrage of voile gordijnen zijn gordijnen die hoofdzakelijk worden gebruikt ter decoratie in huis. Vitrage gordijnen zijn gemaakt van doorschijnende stof waardoor u binnen in huis gewoon kunt genieten van het daglicht van buiten. Ook kunt u door de vitrage gordijnen heen naar buiten kijken. Het is dan ook gebruikelijk dat Vitrage gordijnen of Voile Gordijnen opgehangen worden in combinatie met andere raamdecoratie. Bijvoorbeeld een overgordijn. Hiermee blokkeert u 's avonds het zicht van buiten naar binnen toe en zo kunt u ook 's avonds heerlijk genieten van uw huis zonder zich bekeken te voelen.

Label 65® Gordijn Transparant Vitrage Enkele Plooi

Label 65® Gordijn Transparant Vitrage Vlinderplooi

Label 65® Gordijn Transparant Vitrage Zeilring

Inbetween Gordijnstoffen

De inbetween gordijnen zijn gemaakt van gordijnstoffen die tussen vitrage gordijnen en overgordijnen in liggen. Vitrage gordijnen, ook wel voile gordijnen zijn doorzichtig terwijl overgordijnen juist gemaakt zijn van dikke gordijnstoffen.

De inbetween gordijnen zijn gemaakt van gordijnstoffen die uw privacy waarborgen. Daarnaast zorgen inbetween gordijnen voor een huiselijke sfeer en filteren het licht dat naar binnen komt. De inbetween gordijnen worden, net als de andere gordijnstoffen bij Gordijncenter.nl compleet op maat voor u gemaakt.

Overgordijnstoffen

De overgordijnen zijn gemaakt van dichte gordijnstoffen die het meeste licht en kou van buiten tegenhouden, zo kunt u 's avonds gewoon genieten van de privacy in uw huis en heeft u minder last van kou dat binnen komt door de ramen. Overgordijnen worden vaak gebruikt in combinatie met Vitrage gordijnen of Voile gordijnen.

Label 65® Gordijn Overgordijn Enkele Plooi - 1

Label 65® Gordijn Overgordijn Vlinderplooi - 1

Verduisterende gordijnstoffen

Speciaal voor de slaapkamer, maar ook prima te gebruiken in de woonkamer, zijn de verduisterende gordijnstoffen. Deze laten geen licht door vanaf buiten en zorgen dat u ongestoord kunt slapen en geen last heeft van licht dat naar binnen schijnt.

Label 65® Gordijn Verduisterend Enkele Plooi

Label 65® Gordijn Verduisterend Vlinderplooi

Label 65® Gordijn Verduisterend Zeilring