q-shops              

 

Gordijnroede

Bij het uitzoeken van een gordijn is het niet alleen erg belangrijk dat u het gordijn zelf helemaal uw smaak is, ook het ophangen moet gebeuren naar uw wens. Hiervoor bestaan gordijnrails en de gordijnroede. Een gordijnroede is een stang waar het gordijn overheen loopt, deze hangt dan ook in het zicht als uw gordijnen open zijn.

Juist omdat de gordijnroede in het zicht hangt is het belangrijk om een passende gordijnroede uit te kiezen. Een goed gekozen gordijnroede is dan ook een echte toevoeging in uw interieur!

Gordijnroede bestellen

Bij Gordijncenter.nl verkopen wij op dit moment zowel gordijnroedes als gordijnrails. Onze gordijnen worden standaard geleverd met verstelbare gordijnhaken of zeilring, afhankelijk van uw keuze. Met een zeilring gordijn heeft u een gordijnroede nodig, heeft u echter verstelbare gordijnhaken dan heeft u een gordijnrails nodig.

U kunt een gordijnroede bestellen in lengtes van 1,5 meter tot 6 meter, waarna u deze zelf op de correcte maat kan zagen. Ook wordt de roede geleverd inclusief steunen. Daarbij kunt u kiezen voor zijsteunen of plafondsteunen. Een zijsteun kunt u direct aan de zijkant van de roede vastzetten en aan de muur bevestigen.

Klik hier om een gordijnroede te bestellen.

De gordijnroedes zijn geschikt voor gordijnen met zeilring. Bekijk hieronder een selectie van onze zeilring gordijnen:
Label 65® Gordijn Transparant Voile Zeilringen
Label 65® Gordijn Overgordijn Banen Zeilring
Label 65® Gordijn Overgordijn Kamerhoog Zeilring
Label 65® Gordijn Dim Out Zeilring

Gordijnrail bestellen

U kunt op Gordijncenter.nl ook gordijnrails bestellen. De gordijnrails kunnen besteld worden in lengtes van 3 tot 6 meter, waarna u deze zelf op de correcte maat kunt zagen. De rail is gemaakt van gechromateerd en gepoedercoat aluminium, waardoor deze niet alleen stevig is, maar ook lang mee gaat.

Voor het bevestigen van een gordijnrail kunt u kiezen voor een plafondsteun, een wandsteun of een afstand steun. Standaard worden de rails geleverd in het wit.

Klik hier om een gordijnrail te bestellen.

De gordijnrails zijn ideaal om uw gordijnen met enkele- of vlinderplooi op te hangen.

Bekijk hieronder een selectie van onze gordijnen die geschikt zijn voor een gordijnrail:
Label 65® Gordijn Dim Out De Luxe Enkele Plooi
Label 65® Gordijn Dim Out De Luxe Vlinderplooi