q-shops              

 

Gordijnen Online

Bij Gordijncenter.nl vindt u verschillende soorten gordijnen online, op maat gemaakt voor u en direct te bestellen. Gordijncenter.nl is onderdeel van Raambekleding Nederland.NL, de online specialist in maatwerk raamdecoratie. U vindt bij ons allerlei soorten raamdecoratie, maar natuurlijk ook gordijnen, gewoon online!

Op de webshop heeft u de keuze uit verschillende soorten gordijnen.

Voile
Deze extreem dunne stof geeft een sfeervolle uitstraling in huis zonder dat u inval van daglicht of uitzicht naar buiten beperkt.
De voile gordijnen vallen prachtig en worden over het algemeen afgewerkt met een strakke loodveter aan de onderzijde. U kunt echter ook kiezen voor een zoom. Keuze uit een enkele plooi, vlinderplooi of zeilringen. Bekijk hier direct de Voile gordijnen online van Label 65®.

Vitrage
Vitrage stof is wat dikker dan voile, maar is nog steeds geen beperking van inval van daglicht. Daarnaast is de vitrage stof ook zo geweven dat u hier makkelijk doorheen kunt kijken. Net als bij Voile gordijnen worden Vitrage gordijnen ook vaak afgewerkt met een Loodveter, maar u kunt ook kiezen voor een zoom. En alles precies in de door u opgegeven maat. Bekijk direct de Vitrage gordijnen online van Label 65®.

Overgordijnen
De overgordijnstoffen van Label 65® zijn er in verschillende stofsoorten en kleuren. Ideaal wanneer u een landelijk gordijn in huis wilt, u kunt hierbij verschillende stof soorten kiezen, van fijn geweven stof tot grof geweven. Ziet u een gordijn online die u wilt gebruiken voor bijvoorbeeld de slaapkamer? U kunt de overgordijnstoffen ook laten voeren met een voeringstof.

Collectie Overgordijnen Banen van Label 65®

Collectie Overgordijnen Kamerhoog van Label 65®

Verduisterend

Bij Gordijncenter.nl zijn diverse verduisterings gordijnen online te bekijken en te bestellen. De Verduisterend de Luxe stoffen hebben een mooi geweven stof aan de voorzijde en een verduisterende achterzijde.

Collectie Verduisterende Gordijnen van Label 65®

Collectie Verduisterende de Luxe Gordijnen van Label 65®

 


Gordijnen online op maat gemaakt

Alle gordijnen die u bij Gordijncenter.nl besteld worden compleet voor u op maat gemaakt. U geeft zelf online de maten in, en wij zorgen er voor dat het gordijn tot op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt wordt. Natuurlijk kunt u daarnaast nog kiezen voor een enkele plooi, dubbele plooi, zeilring of bijvoorbeeld een wave gordijn! En om het u makkelijk te maken kunt u bij uw gordijnen online direct een bijpassende rails of roede bestellen!

Gordijnen online bestellen of in de showroom

U kunt uw gordijnen online direct bestellen wanneer u een keuze gemaakt heeft voor de kleur en stof voor uw gordijnen. Om u hierbij te helpen kunt u bij ons gratis kleurstalen aanvragen van de verschillende gordijnen. Wij sturen deze dezelfde dag nog naar u toe, vaak heeft u deze dan ook binnen 1 tot 2 werkdagen in huis.

Op de website bij de producten zelf vindt u de juiste meetinstructies die voor u gelden. Niet helemaal zeker of u wel de juiste maten heeft, of laat u dit inmeten liever over aan een professional?
U kunt gebruik maken van onze meet- en montageservice! Bekijk direct de tarieven online.

 

Ook hebben wij drie showrooms in Nederland, in Rijswijk (vlakbij Den Haag) Utrecht en Eindhoven, waar u de gordijnen in het echt kunt komen bekijken en waar onze medewerkers u kunnen adviseren bij al uw vragen! Komt u langs? Neem de maten, en een foto van het raam waar u dit voor wilt hangen mee, zo kunnen we bij al uw vragen helpen.

Bekijk hier de openingstijden en adressen van onze showrooms!