q-shops              

 

Gordijnen kopen

Bent u zich aan het orienteren om gordijnen te kopen? Dan bent u bij Gordijncenter.nl aan het juiste adres. Gordijncenter.nl is een van de webwinkels van Raambekleding Nederland.NL, specialisten in raamdecoratie.
U vindt bij ons diverse soorten gordijnen, of u nu opzoek bent naar Voile gordijnen of liever Verduisterende gordijnen heeft!

Voile gordijnen zijn sfeerverhogend en worden vaak verkocht in combinatie met een ander product. Bijvoorbeeld een Houten jaloezie, Shutters of Vouwgordijnen.

Gordijnen kopen online

Bij Gordijncenter.nl kunt u direct gordijnen kopen, u voert de door u gewenste maten in van de gordijnen en u krijgt direct de prijs te zien. Wilt u de gordijnen kopen dan kunt u deze vervolgens helemaal zelf samenstellen. U heeft reeds gekozen voor een gordijnstof, bijvoorbeeld voile of overgordijnen. Maar u kunt bij ons ook kiezen uit verschillende kleuren en opties, zo kunt u uw gordijnen met een zeilring laten maken of enkele/dubbele plooi.

Direct uw gordijnen kopen

Label 65® Voile Gordijnen  
Label 65® Vitrage Gordijnen  
Label 65® Overgordijnen Banenstof  
Label 65® Overgordijnen Kamerhoge stof  
Label 65® Verduisterende Gordijnen  
Label 65® Verduisterend de Luxe Gordijnen  


Kleurstalen Gordijnen

Bent u zich aan het orienteren op nieuwe gordijnen? U kunt op de website bij het door u gewenste product direct gratis kleurstalen bestellen waarna u deze binnen 1 tot 2 werkdagen thuisbezorgd krijgt. U kunt dan direct de stof beoordelen, de structuur van de stof zien en de kleur.

 

Showroom Gordijncenter.nl

Gordijnen kopen is vaak een proces waarbij u zich gaat orienteren en u de gordijnen in het echt wilt zien. U kunt daarom de gordijnen in het echt komen bekijken in een van onze showrooms in Rijswijk, Utrecht en Eindhoven. Klik hier voor de openingstijden en adressen. Hier hebben wij de gordijnen hangen en kunnen onze medewerkers u een gedegen advies geven over de voor u best passende oplossing.