q-shops              

 

Gordijnen

Gordijnen | Enkele plooi | Vlinderplooi | Wave | Zeilring

Bij Gordijncenter.nl bent u aan het juiste adres voor alle soorten gordijnen. Wij maken de gordijnen voor u op maat, dit houdt in dat u zelf de maten opgeeft waarna wij deze tot op de millimeter nauwkeurig voor u gaan maken. Er zijn veel verschillende soorten gordijnen op de markt, hieronder vindt u deze terug en ziet u direct wat de voordelen van deze specifieke gordijnen zijn. Zo kunt u voor u zelf snel bepalen wat de juiste oplossing is. Bent u er hierna nog niet helemaal uit, wij nodigen u graag uit in een van onze showrooms waar wij al uw vragen kunnen beantwoorden. U vind ons in Rijswijk (vlakbij Den Haag), Utrecht en Eindhoven.

Verschillende soorten gordijnen Confectie mogelijkheden

Enkele plooi

Gordijnen met een enkele plooi zijn gordijnen die, zoals de naam al zegt, aan de bovenzijde een enkele plooi hebben. De stof is hier enkel gevouwen en gestikt en tussen de plooien zit een tussenruimte. Door de manier waarop de stof gestikt is loopt de plooi steeds wijder uit naar beneden. Gebruikelijk is dat enkele plooi tot 2000mm hoog prima kan, wordt het gordijn langer dan kan de plooi minder mooi vallen. Heeft u dus een gordijnhoogte die hoger wordt dan 2000mm dan kunt u wellicht beter kiezen voor een ander soort confectie mogelijkheid.

Een enkele plooi is mogelijk met alle soorten stoffen, van voile en vitrage tot verduisterend. Benieuwd naar de prijs? Kies is het overzicht van alle gordijnen met enkele plooi de door u gewenste stof en confectie uit en bereken direct uw prijs:

Voile, Vitrage & Overgordijnen
Verduisterend en Gevoerd
Label 65® Gordijn Transparant Voile Enkele Plooi Label 65® Gordijn Verduisterend Enkele Plooi
Label 65® Gordijn Transparant Vitrage Enkele Plooi Label 65® Gordijn Dim Out De Luxe Enkele Plooi
Label 65® Gordijn Overgordijn Banen Enkele Plooi Label 65® Gordijn Verduisterend Enkele Plooi Gevoerd
Label 65® Gordijn Overgordijn Kamerhoog Enkele Plooi Label 65® Gordijn Dim Out De Luxe Enkele Plooi Gevoerd
  Label 65® Gordijn Overgordijn Banen Gevoerd Enkele Plooi
  Label 65® Gordijn Overgordijn Kamerhoog Gevoerd Enkele Plooi


Dubbele plooi

Gordijnen met een dubbele plooi in gordijnen wordt ook wel een vlinderplooi genoemd. Hierbij heeft de stof aan de bovenzijde een dubbele plooi die gestikt is. Voor gordijnen die hoger zijn dan 2000mm wordt deze plooi geadviseerd omdat deze mooier en gelijkmatiger valt. Voor de woonkamer wordt altijd een dubbele plooi geadviseerd, deze zorgt voor een mooie en sfeervolle uitstraling van uw gordijnen. De dubbele plooi of vlinderplooi kan op alle stoffen gezet worden en beschikbaar in verschillende uitvoeringen, van voile tot verduisterend.

Voile, Vitrage & Overgordijnen Verduisterend en gevoerd
Label 65® Gordijn Transparant Voile Vlinderplooi Label 65® Gordijn Verduisterend Vlinderplooi
Label 65® Gordijn Transparant Vitrage Vlinderplooi Label 65® Gordijn Dim Out De Luxe Vlinderplooi
Label 65® Gordijn Overgordijn Banen Vlinderplooi Label 65® Gordijn Overgordijn Banen Gevoerd Vlinderplooi
Label 65® Gordijn Overgordijn Kamerhoog Vlinderplooi Label 65® Gordijn Overgordijn Kamerhoog Gevoerd Vlinderplooi
  Label 65® Gordijn Verduisterend Vlinderplooi Gevoerd
  Label 65® Gordijn Dim Out de Luxe Vlinderplooi Gevoerd

 

Wave

Gordijnen met een wave hebben een zogenaamde golf in de stof waardoor deze een hele volle uitstraling in huis geeft. De wave is niet zoals de enkele en dubbele plooi aan de bovenzijde gestikt maar heeft een gelijke golf over de hele stofhoogte. De wave gordijnen zijn een moderne manier van het ophangen van uw gordijnen. Het Wave gordijn wordt geleverd inclusief een bovenbak met ingebouwde koorden waarmee het Wave Gordijn bediend kan worden.

Label 65® Gordijn Overgordijn Kamerhoog Wave

 

 

 

Zeilring

Heeft u liever geen gordijnrails maar wilt u een wat stoerdere uitstraling van uw gordijnen in huis? Dan is een gordijn met zeilring en gordijnroede perfect. Wij bieden diverse soorten zeilringen aan die voor u in de gordijnen geponst worden, bijvoorbeeld een strakke RVS ring, maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een Industriele uitstraling door de Gunmetal zeilring. De gordijnen met zeilring worden opgehangen aan een gordijnroede, u kunt bij ons een mooie Steigerbuis roede bij het gordijn bijbestellen.

Voile, Vitrage & Overgordijnen Verduisterend en gevoerd
Label 65® Gordijn Transparant Voile Zeilringen Label 65® Gordijn Verduisterend Zeilring
Label 65® Gordijn Transparant Vitrage Zeilring Label 65® Gordijn Dim Out De Luxe Zeilring
Label 65® Gordijn Overgordijn Banen Zeilring Label 65® Gordijn Overgordijn Banen Zeilring Gevoerd
Label 65® Gordijn Overgordijn Kamerhoog Zeilring Label 65® Gordijn Overgordijn Kamerhoog Gevoerd Zeilring