q-shops              

 

Gordijnen Den Haag

Bent u opzoek naar gordijnen in Den Haag en omgeving? Dan bent u bij Gordijncenter.nl aan het juiste adres. Gordijncenter.nl is onderdeel van Raambekleding Nederland.NL en heeft een showroom aan de Patrijsweg in Rijswijk. De openingstijden en het exacte adres vindt u hier terug.

In de showroom in Rijswijk hebben wij verschillende gordijnstoffen hangen die zowel voor gordijnen als voor vouwgordijnen geschikt zijn! Vindt u het dus lastig om een kleur op de website te kiezen, of wilt u de gordijnen gewoon even in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de showroom, hier hebben we alles gordijnstoffen hangen en verschillende voorbeelden. Van Voile Gordijnen tot Verduisterend.

Hieronder kunt u direct de diverse collecties inzien, een keuze maken uit een enkele plooi, vlinderplooi of zeilring, en uw prijs berekenen!

 

Onze Gordijncollecties      
Label 65® Voile Gordijnen Label 65® Overgordijnen Kamerhoge stof
Label 65® Vitrage Gordijnen Label 65® Verduisterende Gordijnen
Label 65® Overgordijnen Banenstof Label 65® Dim Out de Luxe Gordijnen

 

Gordijnen Den Haag op maat

De gordijnen die u bij Gordijncenter.nl kunt bestellen zijn op maat gemaakte gordijnen. Zo bent u er zeker van dat de gordijnen altijd precies passen en haalt u het maximale woongenot uit uw gordijnen! Wij bieden diverse soorten gordijnstoffen aan, kies bijvoorbeeld voor een voile of een vitrage gordijn om wat extra sfeer in huis te brengen zonder dat u daglicht in huis verliest. Maar u kunt natuurlijk ook een overgordijnstof kiezen, zo behoudt u wel het licht in huis, maar heeft u minder last van inkijk. Alle soorten gordijnen zijn leverbaar in diverse kleuren, zo vind u altijd een gordijnen die aansluit bij uw behoefte!

Daarnaast bepaald u zelf of u het gordijn wilt laten afwerken met een loodveter of een standaard zoom.

Na het bestellen worden de gordijnen gratis bij thuisbezorgd!

Gordijnen Den Haag, bezoek onze showroom

Wilt u de gordijnstoffen en kleuren in het echt bekijken?

U kunt deze in onze showroom in Rijswijk komen bekijken, hier kunnen onze medewerkers u ook voorzien van gedegen advies en u verder adviseren, maar ook hebben we hier diverse voorbeelden van de gordijnen en alle gordijnkleuren hangen.
Een mooie kleur gezien? U kunt bij ons in de showroom kleurstalen meenemen, of deze via de website gratis aanvragen. Uw aanvraag wordt dezelfde dag nog verwerkt en verzonden zodat u deze binnen 1 tot 2 werkdagen in huis heeft. U kunt uw kleurstalen aanvragen bij de door u gewenste producten.

Adres en openingstijden Showroom Rijswijk