q-shops              

 

Gordijnen bestellen

Bij Gordijncenter.nl kunt u veilig en snel uw op maat gemaakte gordijnen bestellen! Via de website stelt u uw gordijnen helemaal zelf samen, waarna u de bestelling kunt afronden met bijvoorbeeld iDeal, creditcard of overboeking. Gordijncenter.nl is als onderdeel van Raambekleding Nederland.NL aangesloten bij Koopzeker van Centraal Beheer Achmea, hierdoor zijn al uw aankopen tot € 2500 verzekerd.

Op maat gemaakte gordijnen bestellen

De gordijnen die u bij ons vindt zijn op maat gemaakte gordijnen. Dit houdt in dat de gordijnen speciaal voor u gemaakt worden en dan ook compleet naar uw wens te maken zijn. U kiest zelf tot op de millimeter nauwkeurig hoe groot de gordijnen worden gemaakt. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld gordijnen bestellen met een zeilring.

Kleurstalen gordijnen bestellen

Wij bij Gordjincenter.nl begrijpen dat de keuze voor een stof en kleur lastig is. Wij hebben daarom onze collectie gordijnen in onze showrooms in Rijswijk, Utrecht en Eindhoven hangen waar u deze kunt bekijken. U vindt de adressen en de openingstijden hier. Omdat het niet voor iedereen mogelijk is om de showroom te bezoeken kunt u bij ons ook Gratis kleurstalen bestellen, deze kunt u bij de producten zelf aanvragen. Uw kleurstaal aanvragen worden dezelfde dag nog behandeld, u heeft deze vaak binnen 1 tot 2 werkdagen in huis.

Direct uw gordijnen bestellen

 

Kies bijvoorbeeld voor een semi transparant gordijn:

Label 65® Gordijn Semi Transparant Enkele Plooi

Label 65® Gordijn Semi Transparant Vlinderplooi

Label 65® Gordijn Semi Transparant Zeilring

Label 65® Gordijn Semi Transparant Enkele Plooi Gevoerd

Label 65® Gordijn Semi Transparant Vlinderplooi Gevoerd

 

Of een verduisterend gordijn:

Label 65® Gordijn Verduisterend Enkele Plooi

Label 65® Gordijn Verduisterend Vlinderplooi

Label 65® Gordijn Verduisterend Zeilring