q-shops              

 

Goedkope gordijnen

Bij gordijncenter.nl bieden wij diverse soorten goedkope gordijnen aan! Of u nu opzoek bent naar vitrage gordijnen, overgordijnen of wave gordijnen, alle gordijnen zijn bij ons verkrijgbaar met 30% korting. Wij zijn in eerste instantie een webwinkel waardoor wij geen dure winkellocaties hebben, u kunt de gordijnen echter wel komen bekijken in een onze showrooms in Rijswijk, Utrecht of Eindhoven! Klik hier voor de openingstijden en adressen.

Onze collectie gordijnen zijn van het merk Label 65®, een merk dat kwalitatief hoogwaardige producten aanbiedt tegen scherpe prijzen. Dat de gordijnen goedkoop zijn wil dus niet zeggen dat u aan kwaliteit inboet.
Label 65® heeft ervoor gekozen om een gordijncollectie samen te stellen van stoffen en kleuren die het meest verkocht worden.

Dit alles zorgt ervoor dat wij onze gordijnen goedkoop aan kunnen bieden!Bereken direct uw voordelige prijs:

Label 65® Gordijn Transparant Voile Enkele Plooi Vanaf €45,77  
Label 65® Gordijn Transparant Vitrage Enkele Plooi Vanaf €45,77  
Label 65® Gordijn Overgordijn Banen Enkele Plooi Vanaf €44,56  
Label 65® Gordijn Overgordijn Kamerhoog Enkele Plooi Vanaf €42,14  
Label 65® Gordijn Verduisterend Enkele Plooi Vanaf €37,18  
Label 65® Gordijn Dim Out De Luxe Enkele Plooi Vanaf €44,56  

 

Goedkope gordijnen, maar wel op maat gemaakt voor u!

Op de website kunt u kiezen u kiezen uit onze verschillende gordijncollectie, van voile en vitrage tot overgordijnen en verduisterende stoffen. Al deze gordijnstoffen kunnen gemaakt worden in verschillende confectie mogelijkheden, bijvoorbeeld enkele plooi, vlinderplooi of zeilring! Een enkele plooi en vlinderplooi die bevestigd u aan een gordijnrails terwijl een zeilring aan een gordijnroede wordt bevestigd. Hierna bepaald u de kleur, voert de maten in op de website en u ziet direct de prijs!

Bij alle soorten goedkope gordijnen heeft u diverse keuze mogelijkheden. Zo bieden wij een breed palet aan gordijnstoffen en kleuren aan en krijgt u de keuze uit een aantal opties.


Confectie van onze goedkope gordijnen

Onze goedkope gordijnen zijn het voordeligst wanneer u kiest voor een enkele plooi, hierbij wordt aan de bovenzijde van het gordijn een enkele plooi gemaakt waar een gordijnhaak in verwerkt is. Deze bevestigd u aan de haakjes in een gordijnrail. Vindt u het echter mooier om een dubbele plooi/vlinderplooi in uw gordijn te hebben, of wellicht een zeilring? Ook deze vindt u bij ons online tegen de scherpste prijzen!