q-shops              

 

Gordijnen op maat

Wanneer u opzoek bent naar maatwerk gordijnen dan is het belangrijk om van te voren te bepalen wat voor soort gordijnen u wilt. U kunt bij ons terecht voor gordijnen van Voile stof en Vitrage tot Verduisterende gordijnen. Alles wordt compleet voor u op maat gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig.

Label 65® gordijnen op maat

Gordijnen op maat besteld u bij Gordijncenter.nl. Wij verkopen gordijnen van het Merk Label 65®, een merk dat staat voor 100% kwaliteit en een uitstekende service. U krijgt dan ook maarliefst 4 jaar garantie op de producten van Label 65®. Zo bent u ervan verzekerd dat mochten uw gordijnen op maat onverhoopt een mankement vertonen uw klacht gewoon verholpen wordt.

Gordijncenter.nl is onderdeel van Raambekleding Nederland.NL. Wij zijn specialisten in raamdecoratie en verkopen enkel maatwerk. Bij ons vindt u dan ook geen standaard maten gordijnen. Alle gordijnen op maat worden speciaal voor u op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig!

 

Voile en vitrage stof

Voile en Vitrage gordijnen zijn perfect voor de woonkamer en geven enorm veel extra sfeer! Deze gordijnen worden voornamelijk gebruikt om de ruimte extra sfeer te geven, met behoudt van daglicht. Vaak wordt Voile of Vitrage in combinatie met andere raamdecoratie opgehangen, bijvoorbeeld een houten jaloezie. Dit omdat zowel voile als vitrage niet helpen tegen inkijk in huis.

Bij het samenstellen van uw Voile of Vitrage gordijn kunt u kiezen uit de verschillende confectie mogelijkheden, enkele plooi, vlinderplooi of zeilring, maar u kunt ook uit verschillende stofsoorten en kleuren kiezen. Hierna vult u de door u gewenste maten tot op de millimeter nauwkeurig in en u krijgt direct de prijs te zien!

 Label 65® Voile Gordijnen
 Label 65® Vitrage Gordijnen

 

Overgordijn stof

Overgordijnen worden ook vaak gekozen voor de woonkamer, dit omdat de stof wel enigszins daglicht door laat, maar de inkijk in huis wel tegengaat.
Heeft u een mooie overgordijnstof gezien die u in de slaapkamer wilt ophangen? Geen probleem, u kunt namelijk een overgordijnstof laten voeren met een voeringstof. Op dit manier wordt het gordijn verduisterend gemaakt, en valt het dankzij het gewicht van de stof nog mooier.

Label 65® Overgordijnen Banenstof
Label 65® Overgordijnen Kamerhoge stof

Verduisterende stof

Verduisterende gordijnen worden over het algemeen gekozen voor de slaapkamer, maar ook wel eens voor de woonkamer. U heeft de keuze uit verschillende soorten verduisterende stoffen, glad of met een mooie stofstructuur. Bepaal eerst of u een enkele plooi, vlinderplooi of zeilring nodig heeft

 Label 65® Verduisterende Gordijnen
 Label 65® Dim Out de Luxe Gordijnen

 

 

 

Voordeel gordijnen op maat

Het grote voordeel van het bestellen van gordijnen op maat is dat deze altijd perfect passen. U geeft de maat in millimeters in op de site en wij zorgen dat uw gordijnen op maat precies zo gemaakt worden. Daarnaast kunt u zelf de stof en de kleuren uitkiezen en de verschillende bedieningsopties. Alle gordijnen worden zo snel mogelijk voor u gemaakt en binnen 10 tot 15 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Kleurstalen Bestellen of Gordijnen in het echt bekijken?

Bij Gordijncenter.nl besteld u makkelijk en snel Gratis kleurstalen voor uw gordijnen. Zo kunt u de kleur en stofstructuur in het echt zien. De stalen heeft u normaal gesproken binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. U kunt deze kleurstalen bij het door u gewenste gordijn selecteren en direct bestellen.

Wilt u de gordijnen liever in

het echt bekijken of heeft u advies nodig om de gordijnen juist in te kunnen meten? U bent van harte welkom in een van onze showrooms! U vindt ons in Rijswijk, Utrecht en Eindhoven, klik hier voor het adres en de openingstijden.